Politica de utilizare

SC Vita Line Sport SRL, de aici inainte denumita "TOPBODY", este proprietarul acestui site web si a continutului său. Accesand sau utilizand acest site, sunteti de acord cu termenii si conditiile explicate in cele ce urmeaza. TOPBODY isi rezerva dreptul de a schimba oricand termenii si conditiile. De aceea, TOPBODY va recomanda sa le revizuiti cu regularitate. Acesti termeni si conditii au fost modificati ultima oara pe 1 August 2007. Daca se descopera ca vreunul din termeni este invalid sau nul, valabilitatea si executarea celorlalti termeni nu vor fi afectate sau primejduite.

Utilizare

Continutul acestui site poate fi folosit numai pentru informarea personala. Aceasta inseamna ca puteti vedea, copia, printa si distribui orice document publicat aici de catre TOPBODY, cu conditia sa nu fie folosit in scopuri comerciale, iar totodata referintele in legatura cu TOPBODY si toate drepturile de autor si orice alt aviz de proprietate din cadrul continutului site-ului sunt pastrate.

Nici un continut al acestui site nu poate fi modificat, transmis, reprodus, publicat, autorizat, transferat sau comercializat fara a avea in prealabil consimtamantul scris al TOPBODY.

Marca inregistrata si drepturi de autor

Eventuale încălcări ale dreptului de autor detectate pe site pot fi raportate la adresa de email contact@topbody.ro cu subiectul "încălcare drepturi de autor".

Politica Informatiei

Informatia de pe acest server este furnizata "asa cum este" fara nici un fel de garantie, explicita sau implicita, incluzand dar nefiind limitata la garantiile implicite ale comertului, conformitatea cu un scop precis, sau ne-incalcarea acestuia.

TOPBODY nu garanteaza ca informatiile de pe acest site sunt exacte si complete.

TOPBODY nu isi ia angajamentul sa aduca la zi informatiile si materialele de pe acest site. Informatiile pot suferi schimbari oricand si fara aviz si vor fi incorporate in noile editii ale acestui site.

TOPBODY nu va fi in nici un caz raspunzatoare pentru nici o paguba, directa sau indirecta, punitiva, intamplatoare, speciala sau importanta sau a altor pagube ce reies din sau sunt in vreun fel legate de utilizarea sau incapacitatea de a folosi acest site sau continutul sau bazat fie pe contract, prejudiciu, liabilitate stricta sau in orice alt fel, chiar daca sunteti avertizati de posibilitatea ca aceste pagube sa apara.

 

Alte site-uri

Acest site poate contine legaturi cu alte site-uri detinute de o terta parte. In orice caz, aceste legaturi sunt facute in interesul utilizatorilor si TOPBODY nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul acestora, pentru acuratetea informatiilor sau pentru confidentialitatea site-urilor in discutie.

Contact

Daca aveti intrebari in legatura cu termenii, sau in mod special cu politica de confidentialitate, va rugam nu ezitati sa ne contactati.