Antioxidantii

 

Dieta pentru o piele sanatoasa:

          Antioxidantii sunt nutrientii care ne protejeaza organismul de odiosii radicali liberi, care ne ataca membranele celulare si cauzeaza accelerarea procesului de imbatranire si cronicizarea bolilor. Mai exact, antioxidantii sunt ca un fel de scut care au grija sa stopeze loviturile radicalilor liberi, neutralizeaza atacurile lor inainte de a lovi celulele sanatoase.

       Datorita proprietatilor lor protectoare, se crede ca antioxidantii reduc semnele imbatranirii si previn anumite forme de cancer. Insa poate ar fi bine sa iti ridici si tu intrebarea daca superputerile pe care acesti nutrienti le au sunt prea bune ca sa fie adevarate si daca nu cumva ne fac mai mult rau decat bine.

        Radicalilor liberi ne expunem zi de zi prin intermediul elementelor naturale precum soarele, ceea ce inseamna ca sunt cam inevitabili. Totusi, nivelurile lor in organismul nostru pot fi cu mult crescute din cauza alegerilor nesanatoase ale unui stil de viata care presupune consumul de toxine si elemente de proasta calitate gasite in fast-food-uri, cafeina si tigari. In principiu, cu cat este mai toxic stilul tau de viata, cu atat vei fi mai expusa radicalilor liberi.

          Faptul ca pielea este cel mai mare organ al corpului, ea este cea mai susceptibila la daunele cauzate de catre radicalii liberi. Asa ca, pe langa a-ti ajuta pielea din exterior, dandu-te cu creme cu factor de protectie, poti (si ar si trebui) sa ti-o protejezi din interior crescand consumul de antioxidanti din dieta si suplimente.

         Ceea ce trebuie sa retii este ca suplimentele de vitamine si minerale sunt necesare si trebuie sa vina in ajutorul unei alimentatii corecte. Calitatea legumelor si fructelor de pe piata este indoielnica si nu mai putem spera ca ii furnizam organismului ansamblul de nutrienti necesar. Consumul de fructe si legume trebuie sa fie cam pe la 9 portii zilnice si este bine sa ai gama variata de astfel de alimente.

Recomandare:

          Pe langa ajutorul din exterior, dandu-te cu creme cu factor de protectie, poti (si ar si trebui) sa ti-o protejezi si din interior crescand consumul de antioxidanti din dieta si suplimente. Noi va recomandam urmoatarele produse:

  • NUTREND Carnilife 2000
  • OPTIMUM Opti-Women

 

Rezultate:

          Multe femei cred ca rezultatele apar ori instant, ori intr-o saptamana cand consuma oral suplimente si din aceasta cauza ele se lasa descurajate. Adevarul este ca indiferent ce cale alegi, aplicarea unor creme sau suplimentarea alimentatiei conduce la crearea unor noi celule tegumentare in 3-5 saptamani, iar rezultatele apar in cel putin la fel de mult timp de la inceperarea tratamentului.